Добредојдовте на веб-порталот на ОOУ "Христијан Карпош"  - Куманово


Благодариме за посетата!Целта на нашиот скромен веб сајт е да ги обединиме најдобрите три училишта на едно место и да понудиме ефикасни можности за споделување информации и знаење. Прелистајте за нас, за најновите известување од централото, како и подрачните училишта, послужете се со нашите примери од добра пракса и еко проекти. Во најмала рака, пишете нѝ! Тука сме за Вас!